Molimo, odaberite dostavno područje:

OPG Coslovich

OPG Coslovich
O proizvođaču

OPG Coslovich nalazi se u Oprtlju, malom istarskom gradiću u srcu Istre. Proizvodimo poznate istarske proizvode poput pršuta, ombola, domaćih kobasica, vratine i pancete. O kvaliteti koju svi ti proizvodi sadrže, najbolje ćete se uvjeriti ukoliko nas posjetite.

Naše imanje uključuje trgovačko ugostiteljski obrt Loggia koji obuhvaća kušaonu istarskih autohtonih proizvoda iz vlastite proizvodnje te prodaju istih. Sama pozicija trgovine je istarska oaza mira za mnoge turiste koji posjete Istru, ali i domaće ljude koji znaju gdje pronaći visokokvalitetne autohtone proizvode koji su pripravljeni po tradicionalnim recepturama lokalnog kraja. Trgovina Loggia, u autentičnom istarskom stilu, ukrašena je simboličnim predmetima od kojih svaki nosi svoju  povijesnu priču, kukuruznim klasovima, cvjetovima suncokreta te izloženim mnogim vrhunskim vinima, maslinovim uljima te različitim vrstama domaće rakije.

Tajna receptura koja je zaslužna za sve proizvode koji odišu visokom kvalitetom, djeluje i prenosi se iz generacije u generaciju u našem obrtu Loggia.

Opis proizvodnje

Našu ponudu čine mnogi proizvodi iz vlastite proizvodnje te proizvodi okolnih OPG-a. Možete kušati različite vrste maslinovog ulja, vina i rakija, pršut, ombolo, domaće kobasice i još mnogo toga.

Vina koja nudimo, različitih vrsta i samo ona najbolja, kao što su Malvazija, Teran i Muškat, možete kušati i kupiti ukoliko želite počastiti sebe ili neku dragu osobu kvalitetnim izvornim istarskim proizvodom. Ostala tradicionalna istarska alkoholna pića koja su dio kulture življenja, a možete ih pronaći u našoj Loggia trgovini, jesu vino od smrikve, rakije s maslinama, tartufima, medenica i biska.

Pršuti koji se nalaze u našoj ponudi prolaze dug put kojim dolaze do savršene kvalitete koju posjeduje svaki naš proizvod. Suše se na jakoj istarskoj buri, provjetravaju i čuvaju na stalnim temperaturama.

Osim mesnog sadržaja naše ponude, tu se nalaze i sirevi, kao što je ovčji sir, ali i sir s tartufima. Kako su tartufi vrlo poznati i atraktivni istarski proizvod, nudimo i maslinovo ulje i maslac s tartufima, namaze od tartufa, rakije s tartufima, ali isto tako u ponudi se nalaze i svježi crni i bijeli tartufi.

Galerija slika
OPG Coslovich OPG Coslovich OPG Coslovich OPG Coslovich OPG Coslovich OPG Coslovich OPG Coslovich OPG Coslovich OPG Coslovich OPG Coslovich OPG Coslovich
Kontakt info
  • Naziv: OPG Coslovich
  • Kontakt osoba: Daniel Coslovich
  • OIB: 33335472415
  • Adresa: Čepić 26A
  • Mjesto/Grad: Oprtalj-Portole
  • Telefon: 052 644 266
  • Fax: 052 644 266
  • Mobitel: 091 5557 028
  • Email: coslovich@net.hr
  • Ocjena:
Proizvodi
Prikaži:
Sortiraj po:
Malvazija Coslovich
45,00 kn
Količina: 0,75 l
Muškat suhi Coslovich
59,00 kn
Količina: 0,50 l
Sjeckani crni tartufi 30 g
195,00 kn
Količina: 30 g
Tartufata 180 g
150,00 kn
Količina: 90 g
Tartufata 90 g
79,00 kn
Količina: 90 g
Teran Coslovich
55,00 kn
Količina: 0,75 l

Ocjene & Komentari

Napiši komentar


Vaše ime:


Vaš komentar:
Ocjena proizvoda: Loše Odlično


Unesite kod sa slike ispod: