Molimo, odaberite dostavno područje:

Ekološko gospodarstvo Pelin

Ekološko gospodarstvo Pelin
O proizvođaču

Eko OPG Pelin bavi se ekološkom proizvodnjom voća i prerađevina od voća. Cilj OPG Pelin je proizvesti zdrave plodove i time očuvati zdravlje, živjeti u skladu s prirodom i educirati ljude da prepoznaju opasnosti konvencionalne poljoprivrede uz neprekidnu želju za daljnje napredovanje saznanjima i kvalitetom.

Među prvima u Hrvatskoj OPG Pelin započinje ekološku proizvodnju voća pod nadzorom. Voditelj OPG Pelin ujedno je član Savjetodavne službe udruge Biopa u Osijeku, član Odbora za potvrđivanje i dodjelu znaka Hrvatski Eko proizvod te član Ecologice i Žive zemlje, a OPG je upisan i u Upisnik ekoloških proizvođača pod brojem 27.

Na imanju OPG Pelin se održavaju radionice za Praktičnu obuku farmera - Farmer Field School, a imanje s veseljem organizira posjete dječjih vrtića, učenika, proizvođača i ostalih posjetitelja. Radi se po BD metodi dr. Rudolfa Stainera i po hrvatskoj zakonskoj regulativi.

Nagrade

Nagrada za Najbolji Eko proizvod na 8. Mediteranskom sajmu zdrave hrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održanom u Dubrovniku 2011. - priznanje i statua.

Nagrada HGK-e, zlatne i srebrne medalje na Viro Expo-u, srebrna i brončana plaketa na Slavin-u - Međunarodnom sajmu vinogradarstva, vinarstva i voćarstva u Orahovici te brojna izlaganja na Eko Fest-u u Zagrebu, Pecsu u Mađarskoj, 2010. u Nurnbergu u Njemačkoj itd. Neosporno, najveća nagrada OPG Pelin su zadovoljni i vjerni konzumenti.

Opis proizvodnje

Proizvodi

Voće - breskve, marelice, šljive, kruške, jabuke, jabučni sok, jabučni ocat, sušene jabuke, sušene šljive, nevenova mast i dr.

Povrće - bundeva Hokaido, muškatna tikva, čićoka, cherry rajčica, stare autohtone sorte rajčice, paprike, grah-visoki, mahune, kupusnjače, cikla, korabica, rotkvica, bijela i crna repa i dr.

Galerija slika
Ekološko gospodarstvo Pelin Ekološko gospodarstvo Pelin Ekološko gospodarstvo Pelin Ekološko gospodarstvo Pelin Ekološko gospodarstvo Pelin Ekološko gospodarstvo Pelin Ekološko gospodarstvo Pelin Ekološko gospodarstvo Pelin Ekološko gospodarstvo Pelin Ekološko gospodarstvo Pelin Ekološko gospodarstvo Pelin
Kontakt info
  • Naziv: Ekološko gospodarstvo Pelin
  • Kontakt osoba: Ivan Pelin
  • OIB: 45607498079
  • Adresa: Umaška 33
  • Mjesto/Grad: Osijek
  • Telefon: 031 560 632
  • Mobitel: 092 231 48 74
  • Ocjena:

Ocjene & Komentari

Napiši komentar


Vaše ime:


Vaš komentar:
Ocjena proizvoda: Loše Odlično


Unesite kod sa slike ispod: