Molimo, odaberite dostavno područje:

Dostava

Na Etržnici omogućena su dva načina dostave odabranih namirnica.

1. Proizvođač sam dostavlja naručene namirnice

Odabrane namirnice vam može dostaviti sam proizvođač. Termini, područje isto kao i minimalan iznos narudžbe koju dostavlja definirani su od strane proizvođača.

2. Naručene namirnice dostavlja Hrvatska pošta - HPekspres

Ako proizvođač ne dostavlja svoje proizvode na određeno područje, pobrinuli smo se da vam proizvod bude dostavljen putem Hrvatske pošte čija je usluga raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske. 

Cijena dostave obračunava se prema težini paketa i naplaćuje se prema važećem cjeniku Hrvatske pošte, a iznos za pojedini proizvod naveden je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja.

Rok isporuke je od jednog do tri radna dana. Dostava se uglavnom vrši u jutarnjim satima te je u isključivoj nadležnosti Hrvatske pošte.

Ako niste na mjestu isporuke naznačenom u narudžbi, poštar Vam ostavlja ceduljicu s kojom paket preuzimate u narednih 5 radnih dana u lokalnome poštanskom uredu gdje inače preuzimate preporučene pošiljke.

Proizvode dostavljamo isključivo na području Republike Hrvatske.

Naručena će roba biti složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnome radniku, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne se reklamacije ne uvažavaju.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi te ako kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti prodavatelja kako bi isti mogao pronaći pošiljku ili poslati zamjensku. Ukoliko kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća proizvođaču. Ako kupac zatraži ponovnu dostavu, prodavatelj ima pravo zaračunati dostavu.

Račun izdaje proizvođač, a dobiva se s dostavljenim proizvodom.